Kjære Jolenissen!

Så var me der på året igjen, der Lokkrisen skriv ynskjeliste. Det er omtrent det einaste denne bloggen blir brukt til, men eg skal innrømme at eg ikkje har same trongen til å blogge lengjer som eg hadde for nokre år sidan. Men here we go again! 

Headset

Ikkje nokre superfancy greier; eg har hatt eit SkullCandy-headset no i nokre år, og det har funka fantastisk heilt til det brått ikkje ville meir….Men det einaste som er viktig er strengt tatt at det ikkje er for stort, og ikkje er sånne pluggar som du puttar inn i øyro. Øyrehòla mine er for små, nemleg. 

Teppe til sofaen

Eit billeg, men digg, koseteppe! Veldig gjerne sånn i fake pels, gjerne lilla, eller ein annan mørk farge! ^^ Noko i rettning dette, kanskje?
Dei eg har er så tynnslitne at dei grensar til helseteppe, og teppe i ljose fargar funkar dårleg i ein dyrehage. Ikkje dyre teppe heller, sånn at det er understreka. Må med andre ord tåle vaskemaskin….

(Ute-)lykt

Eg har så sinnsjukt lyst på fleire lykter! Aller helst sånne som kan stå ute no i joletida….Så dei bør kanskje vere littegrann store og rubuste? Sånn at dei tåler vindkasta som til tider herjar kring hushjørnene her. Tunge, i det minste. Eg er jo ein sucker for sånne som ser litt gamaldagse og med fine detaljar, men eg veit ikkje om desse faktisk -kan- stå ute? Ynskjer meg sånne uansett. Både til å ha ute og inne. Innelyktene er mestast for at pusane ikkje skal stikke snuten sin inn i dei!

Datadelar
Altso, delar til å oppgradere den stakkars data’n min. Til dømes prosessor, grafikk-kort, minne, skjerm….Det meste er hakkande gale der! Så….kanskje eigentleg berre eit gåvekort på datastæsj….?

Stoooor koffert
Trillekoffert. Stor. Gjerne med plass til ein liten familie inni. Hadde vore greit å sleppe å låne meg ein kvar gong eg tek ein ferietur på meir enn to dagar! xD Treng ein mindre trillekoffert òg. Eller ein bag. Som rommar nok til å reise vekk i 3-4 dagar. Er ikkje så nøye på det, så den kan gjerne vere brukt! :p 

Servietthaldar

Joda, eg har masa om det ei stund, men dei gongane eg HAR pengar, så finn eg aldri ein eg likar! Eg vil ha ein søt, gjerne ein i ljose fargar (og tydelegvis med hjarte på?? Det var ikkje med overlegg, men dei var jo fine! ^^ ) i litt shabby chic-stil. 

Lyslenkje

Har så lyst på sååååånn!! Joda, eg har nokre allereie, men dei er så koselege! More please! ^^ I naturfargar, helst! xD

Munchkin

Gøye spelet! ^^ Dei har det på Outland! *hint-hint*

Alkohol
Tequila. Kvitvin. Gøye dramme-ting. Champis. You know how I roll! 

Fin skrivebok med blanke sider
Til å skrive og teikne i! Skal prøve meg på ei såkalla “bullentin-diary”, men alle skrivebøkene eg har er det linjer i! 🙁 

Falske negler
Eg har innsett at å få støypt på negler ikkje funkar så bra på meg. Dei varar knapt lengjer enn vanlege lime-på-negler fordi eg kræsjar i alt mogleg, og er generelt klønete….Eg ELSKAR lange negler, så då kan eg like gjerne ynskje meg fancy laus-negler.

Facescrub

Gjerne frå Soap&Glory!! Eg ELSKAR produkta deira!! Strengt tatt alt dei har er wohoo! Men facescrub er blitt supernaudsynt i mi verd. Bodyscrub er heller ikkje å forakte! 😉

Andletsmasker

Ooooh, for eit forbruk eg har fått av sånne i mine dagar som burgarflippar! Eg ser jo ut som ein burgar sjølv i trynet på dei verste dagane!! :/ Dei er heldigvis billege pr. stykk, men eg har ingenting imot å få samla opp nokre kilo med sånne posar! xD Favorittane mine er Peeling Masque og den med sjokolade!! Men eg prøver gjerne andre typar! Eller merker. 

Snop
Sjokolade. Vingummi. Marsipan. Twist. Seigemenn. All slags nam. Ja takk! You know the drill.

Pengar og gåvekort
Alltid kjekt å ha! Særleg når ein konstant finn ting der ute som ein ikkje kan ta seg råd til, medan ein drøymer om millionær-status! Nokre av plassane eg ofte står i vindauga og siklar, er: 

  • Outland
  • Dragens Hule
  • Frisør
  • Negledesign
  • Piercing/tattoo
  • Indiska

Generelt plassar der det blir seld klede, musikk, interiør og andre gøye ting er veldig whoopi! ^^

Spel til data/PS3/XBOX 360
Det er faktisk berre eit dataspel på ynskjelista mi i år, og det der Deadpool-spelet! 

CD/LP
Noko album må du berre få tak i og setje i musikkavdelingen din. Fire av desse er:

 

  • Lordi: Monstereophonic (Theaterror vs. Demonarchy)
  • Die Antwoord: $O$
  • Die Antwoord: Suck on This
  • Nick Cave & the Bad Seeds: Murderballads

Og det var det for i år! 😀 Men strengt tatt; alle som kjenner meg veit kva eg likar. Er det dragar eller bøker eller englar eller fantastiske duppedingsar involvert, så blir eg glad uansett! xD Dette er hovudsakeleg meint for dei som vil ha noko heilt konkret! xD